Szimpatika
Havi akciós termékeink

 

Történetünk

 

Régen
Régen

Gyógyszertárunk 1973. július 24-én nyitott háziorvosi rendelőkkel egy épületben kialakított egységben. Akkor Augusztin Béla professzor nevét vette fel, aki a gyógynövények szakterületén elévülhetetlen érdemrendet szerzett. A gyógyszertár vezetésével Dr. Bolyky László szakgyógyszerészt bízták meg.
1996. augusztus 1-vel Dr. Bolyky Lászlónak sikerült privatizálni a gyógyszertárat, így megalakult az első magán gyógyszertár Sopronban.
Mivel a gyógyszertár közel fekszik az Ikva patakhoz, mely a várost átszeli és a rajta átvezető hídhoz, az IKVAHID Gyógyszertár nevet vette fel a patika.

A privatizációt követő első évben a patika szinte teljes átalakuláson ment át. Az új arculat 1997 év végére érte el mai formáját, amely már egy dinamikus, modern, mégis a hagyományokat részben megtartó formát öltött.

2003-ban az épület együttesben, az eredetileg öt felnőtt háziorvosi és két gyermekorvosi rendelő kiegészült további öt rendelővel, melyekben magánorvosi szakrendelések (nőgyógyászati, neurológiai, urológiai, pszichiátriai szakrendelések és gyógymasszázs) működnek.

Sopronban egyedi szolgáltatásként érszűkület terápiás kezelés is folyik nálunk.

Gyógyszertárunkban három szakgyógyszerész, hat szakasszisztens és egy okleveles biológus áll szakmai tudásával a kedves betegek rendelkezésére. A csapat fiatal, dinamikus és betegcentrikus.

Hírek

 

Ügyeletes
gyógyszertárak

Az aktuális havi
ügyeleti rend letölthető:

Ügyeleti rend

 

 

Ingyenes haj- és bőrdiagnosztikai
vizsgálat

Következő hónapi
vizsgálat időpontja:

Diagnosztikai időpont

 

 

Házi- és szakorvosi rendelési idő változások

Időpont változások

Rendelési idő


__________________________________________________________________________________

FŐOLDAL TERMÉKEINK SZOLGÁLTATÁSAINK EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK RENDELŐK BIOPATIKA TÖRTÉNETÜNK ELÉRHETŐSÉGEINK

 
© 2009 IKVAHID Kft. - Minden jog fenntartva!